Hippe baby- en kinderkleding voor jongens

Ik was nog maar pas begonnen met mijn blog toen ik via Twitter een berichtje kreeg van @ApenkopjeNL. In het berichtje werd mij gevraagd of ik misschien eens over de webshop Apenkopje.nl zou willen bloggen. Uiteraard nam ik direct even een kijkje op de betreffende site en ik was meteen enthousiast. Wat een leuke, vrolijke en kleurige website. Stoer, speels en vrolijk is het motto van Apenkopje.nl en dit zie je ook echt terug op de website en in de kleding. 

Ik nam via de mail contact op met Jacobi, het gezicht achter Apenkopje.nl, en na een leuke mailwisseling met veel herkenning (ik had namelijk voorheen ook een eigen webshop) is deze leuke samenwerking ontstaan. 

Hip, stoer en duurzaam
Apenkopje.nl verkoopt hippe babykleding en stoere kinderkleding voor jongens tot vijf jaar. De kleding is niet alleen stoer en hip, maar ook van goede kwaliteit. Als het even kan wordt er gekozen voor biologisch katoen en producenten die hun leveranciers met zorg uitkiezen. Heel duurzaam dus! In de webshop vind je verschillende merken, namelijk: Toby Tiger, Eggkids, Pjutt, Lilly + Sid, O.B. Designs en By Nanda. 

Naast baby- en kinderkleding verkoopt Apenkopje.nl ook diverse leuke kraamcadeautjes, zoals schattige handgemaakte knuffeltjes, speelse rammelaars en bijtringen en lieve babymutsjes. Ook is het mogelijk om een shirtje met naam te laten bedrukken. Hiervoor worden de shirtjes van het merk Pjut gebruikt. Een superleuk en persoonlijk (kraam)cadeau!


Exclusief: Lilly & Sid
Bijzonder is de verkoop van het merk Lilly & Sid. Dit Engelse merk werd tot nu toe nog niet in Nederland verkocht en is nu alleen bij Apenkopje.nl verkrijgbaar! Lilly & Sid bestaat uit leuke jumpsuits, complete babysetjes en stoere jongenskleding met vrolijke prints en plaatjes. Dit zijn een aantal van mijn favorieten:

 Lilly + Sid jumpsuit piraat Leeuw     Lilly + Sid set walvis Percy     Lilly + Sid t-shirt Leeuwenkoning

Lilly & Sid is één van de duurzame merken uit het assortiment van Apenkopje.nl. Alle producten van Lilly + Sid zijn 100% ethisch verantwoord.

Eggkids: kleding met een karakter
Een ander leuk, duurzaam merk dat verkrijgbaar is bij Apenkopje.nl is Eggkids. De ontwerper van dit merk heeft verschillende karakters bedacht die je terug kunt vinden op de kleding. Ieder karakter heeft een naam en een persoonlijkheid, net als de kinderen die de kleding dragen. 

 Eggkids t-shirt Evert

Apenkopje.nl verkoopt de kleertjes van de karakters Aapje Albin en Eland Evert. Het kindje op de foto heeft een shirtje aan van Eland Evert, superschattig toch? Er zijn ook een bijpassend rompertje en babymutsje verkrijgbaar. 

Stichting Make-a-wish Nederland
Dat je nu hippe jongenskleding kunt shoppen bij Apenkopje.nl, komt door de droom van Jacobi. Dromen kunnen werkelijkheid worden. Daarom steunt Apenkopje.nl Stichting Make-A-Wish Nederland door jaarlijkse 1% van de nettowinst over te maken. Door je kinderkleertjes online bij Apenkopje.nl te kopen, help je mee om de droom van een ernstig ziek kind uit te laten komen. 

Sparen voor shoptegoed!
Door te shoppen bij Apenkopje.nl kun je overigens sparen voor een leuke korting. Dit d.m.v. een puntensysteem. Voor iedere hele euro die je besteedt ontvang je een punt. Bij 300 punten ontvang je een shoptegoed van maar liefst 12 euro en bij 600 punten ontvang je zelfs 24 euro shoptegoed. Je leest hier meer over het puntensysteem van Apenkopje.nl. 

Zeker een bezoekje waard dus deze webshop. Ze hebben momenteel ook veel leuke artikelen in de SALE, dus ik zou zeggen: veel shopplezier bij Apenkopje.nl

Volg Kleine Wondertjes ook via TwitterFacebookPinterest en Instagram.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...