Voor even weer fulltime mama

Vorige week vrijdag was het mijn laatste werkdag bij het bedrijf waar ik het afgelopen jaar heb gewerkt. Vanaf nu ben ik weer volop werkzoekende en voor even weer fulltime mama....



Mijn week op Instagram #2


























Het is maandag en dus is het weer tijd voor een weekoverzicht van mijn posts op Instagram :)


Maandag heb ik de hele dag gewerkt en 's avonds nog druk aan mijn blogs gewerkt. Daarna ging ik even heerlijk languit op de bank :)

Mama Zomer Tag

Het is weer tijd voor een leuke TAG! Joyce van Mamapraat heeft mij getagd voor deze heerlijke zomerse Mama Zomer Tag. Veel leesplezier!


1. Ga je op vakantie, zo ja waarheen?

Ik ben al op vakantie geweest. Afgelopen mei zijn wij twee weken naar Curaçao geweest. Helemaal geweldig was dat! Uiteraard heb ik over deze vakantie geblogd, ik heb twee verslagjes geschreven, van de eerste en de tweede week.


Mijn week op Instagram #1

De laatste tijd merk ik dat ik steeds actiever ben op Instagram. Op dit moment deel ik bijna dagelijks foto's uit ons leven.



Bekkenpijn, het verhaal van Stefanie

Mijn naam is Stefanie, ik ben 27 jaar en heb een prachtige zoon van tien maanden genaamd Thijs en een lieve man, Maarten.



Het begin van mijn zwangerschap…
De eerste weken van mijn zwangerschap verliepen volgens het boekje. Uiteraard de gewone zwangerschapskwaaltjes (moe en misselijk). Maar vooral heel gelukkig. En spannend. Tijdens de eerste echo hoorde we dat alles er goed uit zag. Vanaf toen konden we echt gaan genieten.

Heerlijk die roze wolk. Plannen maken over de babykamer, fantaseren hoe ons kindje eruit zou zien. Is het een jongen of een meisje? En namen verzinnen :)

WINACTIE! Maak kans op een negen maanden dagboek van Oei, ik groei!

Doe mee met deze gave winactie en maak kans op het nieuwe negen maanden dagboek van Oei, ik groei! 

Een zwangerschap is hele mooie, bijzondere ervaring. Zo'n klein mensje dat zich ontwikkeld in jouw buik, dat is toch wel heel speciaal. Tijdens de zwangerschap gebeurd er ontzettend veel: bezoekjes aan de verloskundige, echo's, zwangerschapskwaaltjes, het inrichten van de babykamer en noem maar op. In de nieuwe supergave Limited Edition van het Oei, ik groei! negen maanden dagboek kun je dit nu allemaal vastleggen! Zo onthoud jij elk moment van jouw zwangerschap en kan jouw kindje dit later ook teruglezen. Hoe leuk is dat? 




Mr. Monkey & Mrs. Butterfly, de webshop voor fashionable kids! *

Stoere babykleding en hippe kinderkleding voor kinderen van 0 - 8 jaar, dat vind je bij Mr. Monkey & Mrs. Butterfly. Een superleuke webshop met een nog leuker assortiment! Van romper tot boxershort, van legging tot shirt, schattige rokjes, het is er allemaal verkrijgbaar.






Gezond eten tijdens de zwangerschap

We weten allemaal dat gezond eten belangrijk is tijdens de zwangerschap, maar we weten ook dat gezond eten in de praktijk best moeilijk is. Helemaal tijdens de zwangerschap, want laat je door alle hormonen nu net nog meer zin hebben in allerlei lekkere, maar vaak ook ongezondere dingen. Ik wel in ieder geval ;) Destijds was ik ook nog helemaal niet bewust met mijn voeding bezig. En als ik niet om de twee uur iets at, voelde ik mij helemaal niet lekker. Dan zijn dus best veel maaltijden en snacks op een dag. Een groot deel daarvan was wel gezond, maar ik at ook veel chips, koekjes en daarnaast dronk ik liters cola. Dit hielp goed tegen maagzuur, maar gezond is het natuurlijk niet. 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...