De PUUR Zwanger & Baby "blije doos": ecologisch, duurzaam & gratis!

Gastblog door Edith Hemmes van Novany.nl


Naar aanleiding van mijn eigen zwangerschap en de zoektocht naar anders dan anders, ben ik bezig een alternatieve "blije doos" samen te stellen. Het was mijn derde kindje, maar toch kwam ik dingen tegen waarvan ik gewild had dat ik het eerder had geweten! Een navelvetertje in plaats van die rare, grote, plastic "broodzakjes" clip bijvoorbeeld, wát een uitvinding. En....het blijkt niet eens nieuw te zijn, vroeger hadden ze niet anders. Ik vond het een verademing op dat kleine ieniemienie buikje en eindelijk durfde ik in de kraamweek ook eens luiertjes te verschonen, zonder dat ik bang was achter die klem te blijven haken. Wauw!

Mijn week op Instagram #6


Ja, je ziet het goed, toch weer een Instagram Diary :) Ik heb besloten dat ik deze toch blijf plaatsen, in ieder geval zolang ik genoeg leuke foto's heb om met jullie te delen.

Nieuw: Spam je Blog!


Vanaf deze maand heb ik een nieuw vast item op mijn blog: Spam je Blog! Iedere maand plaats ik een blog waarbij ik andere blogs de gelegenheid geef om zich voor te stellen en zichzelf te promoten. Dit om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om mijn bezoekers de mogelijkheid te geven kennis te maken met andere leuke blogs. En uiteraard ook om mijn mede-bloggers de kans geven hun blog een beetje bekender te maken. 

Eens in de zoveel tijd zal ik ook webshops de mogelijkheid geven om zichzelf voor te stellen. Zoals vandaag, ter gelegenheid van de eerste keer spammen :-D

3 Things Tag

Op de blog van iiiThinkPink kwam ik deze leuke '3 Things Tag' tegen. Ik vind tags altijd erg leuk om in te vullen en ze worden ook goed gelezen, dus vandaar dat ik deze heb overgenomen :) Enjoy!



3 dingen in mijn tas 

Zonnebril
Lipgloss
Rolletje Mentos

Mijn week op Instagram #4 & #5

Aangezien het weer maandag is, hierbij een nieuw Instagram weekoverzicht. 

Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik deze overzichtjes wekelijks blijf delen. Dit om meerdere redenen. Allereerst is de vakantieperiode voorbij en zal Dévi vanaf vandaag dagelijks naar school gaan, waardoor ik veel minder leuke foto's zal kunnen maken. Verder merk ik dat ik Instagram als een verplichting ga zien, ik heb het gevoel dat ik foto's moet maken en plaatsen, omdat ik natuurlijk wel een leuke weekoverzicht met jullie wil delen :) Wellicht dat ik af en toe nog een overzichtje zal plaatsen of bijvoorbeeld een overzicht met 'gewone' foto's i.p.v. Instagram foto's, maar hier moet ik nog even goed over nadenken :)

Wel of niet terug naar het Westen?


Vandaag even geen Instagram Diary, maar een zeer persoonlijke blog. Zoals je wellicht gemerkt hebt, was ik de afgelopen dagen een beetje afwezig. Ik heb even een weekje vrijaf genomen onder de noemer 'vakantie', maar eigenlijk heb ik gewoon even tijd nodig om na te denken en alles op een rijtje te zetten. Op dit moment loopt alles namelijk even niet helemaal zoals gepland en hebben wij als gezin veel om over na te denken. Ik zal even bij het begin beginnen....

Ik ben opgegroeid in Veendam, een klein en rustig plaatsje in Groningen. In 2004 ben ik naar Groningen verhuisd om samen te gaan wonen met mijn vriend en in 2006 zijn wij samen naar Rotterdam verhuisd. In Groningen zag onze toekomst er qua werk en inkomen namelijk niet echt rooskleurig uit en wonen in een grote stad leek ons echt geweldig! En dit was het ook! Het kon niet op, afgestudeerd, allebei een leuke baan met een goed inkomen, leuke feestjes, vakanties en weekendjes weg etc. Op een gegeven moment waren wij toe aan een volgende stap en werd ik zwanger. In 2010 werd ons kleine mannetje geboren. Wat waren we gelukkig, ondanks een zware zwangerschap en een pittige kraamtijd. 

Mama Musthave: de Swarovski armband van HippeSieraden *

Onlangs heb ik weer een superleuk pakketje ontvangen voor een review, namelijk deze prachtige handgemaakte Swarovski armband van HippeSieraden. Een echte Mama Musthave!  


Deze supermooie armband kan 3 keer om de pols gewikkeld worden en bestaat uit twee mooie leren bandjes. Aan de bandjes zit een oud zilverkleurig metalen hanger in druppelvorm met daarin een schitterend Swarovski kristal. De armband is afgewerkt met oud zilverkleurige eindkapjes en een oud zilverkleurige sluiting met extra ringetjes zodat de armband altijd past. De armband is ontworpen door HippeSieraden zelf.

And the winners are.....


Afgelopen maand had ik een superleuke winactie in samenwerking met Oei, ik groei! Ik mag maar liefst 4 nieuwe Oei, ik groei! negen maanden dagboeken weggeven! In dit dagboek kun je tijdens je zwangerschap per maand en per week allerlei leuke en bijzondere momenten bijhouden, zoals het voelen van het eerste schopje of de eerste keer dat je naar het hartje hebt geluisterd. En vandaag mag ik de winnaressen bekend maken! Dit zijn geworden:
  1. Manuela Brandt
  2. Marit de Boer
  3. Nathalie Mulckhuijse - Hoekema
  4. Miranda Heij

Mijn week op Instagram #3



Maandag! Dus tijd voor mijn Instagram foto's van de afgelopen week :) Dit was mijn eerste 'vrije' week, dus ik heb lekker veel foto's kunnen maken :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...