Tag: Food questions and answers

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een tag heb geplaatst. Bij Healthy Mommy kwam ik deze Food questions and answers tag tegen en aangezien ik momenteel druk bezig ben met mijn voeding, vond ik het wel toepasselijk om deze in te vullen :)

Wat is je favoriete ontbijt?
Als het zou kunnen zou ik iedere ochtend ontbijten met croissantjes, warme ovenbroodjes, zalm, ei (gekookt of gebakken) en vers fruit. Net als in een hotel zeg maar :) 


Hoe drink je je koffie of thee?
Echte koffie lust ik niet, maar de oploskoffie met smaakjes van Nescafé vind ik heerlijk, vooral de smaken Caramel en Vanille. Deze zijn van zichzelf al zoet en daarom doe ik er geen extra suiker in. Ook mijn thee drink ik bij voorkeur met een lekker smaakje, Caramelised Pear van Pickwick is mijn favoriet! Daarnaast drink ik ook veel groene thee met een citroensmaakje. Wel met een (mini)klontje suiker, want thee zonder suiker lust ik echt niet. Dit heb ik al zo vaak zonder succes geprobeerd, dat ik het maar heb opgegeven :)

Een dagje uit mijn leven als mama - zondag 5/4/2015

De laatste tijd blog ik veel over gezond eten en afvallen, maar dat is natuurlijk niet het enige waar ik mij mee bezig houd :) Vandaar dat ik jullie weer eens meeneem in een dagje uit mijn leven als mama. 


Deze keer heb ik gekozen voor eerste paasdag. Dit was namelijk zo'n heerlijke, fijne, relaxte dag. Om te beginnen mocht ik uitslapen, altijd leuk natuurlijk :-D Rond een uur of 9:30 uur ben ik opgestaan en gaan douchen. De vorige avond had ik al een en ander klaargezet voor onze paasbrunch en dus hoefde ik die ochtend alleen nog maar de broodjes af te bakken en het beleg etc. op tafel te zetten. 

Op naar fit & gezond: week #2 en #3

Hierbij weer een update van de afgelopen twee weken, waarin ik ook weer volop met gezond eten bezig ben geweest. In eerste instantie volgde ik zoveel mogelijk een eetpatroon dat ik had gebaseerd op de boeken van Kayla Itsines, maar ik moet ik eerlijk zeggen dat ik dat nu steeds minder doe en gewoon let op gezond eten en weinig calorieën.


En tot nu toe gaat dit echt super! Ik kan het goed volhouden en ben al bijna drie kilo afgevallen (van 67,2 naar 64,5) en omdat ik bijna geen tarwe meer eet heb ik een stuk minder buikklachten. Qua fitheid loopt het nog niet helemaal lekker, maar dat komt vooral door mijn drukke, nieuwe baan en te weinig slaap :) Zodra ik alles een beetje op de rit heb, wil ik ook gaan sporten om mij fitter te voelen, maar tot nu toe ben ik hier nog niet aan toegekomen. 

Om jullie een idee te geven wat ik allemaal eet op een dag, heb ik de afgelopen dagen een eetdagboek voor jullie bijgehouden:


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...