Vrolijke stapeldieren van Fisher-Price + WINACTIE!

Zoals ik vorige week al aangaf op mijn Social Media heb ik een leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk één van mijn lezers blij maken met een set van deze superleuke stapeldieren van Fisher-Price!


Ikbenzomooi.nl: unieke lifestyle webshop voor baby, kind en mama*

Vandaag wil ik jullie laten kennismaken met een superleuke webshop die ik onlangs heb ontdekt, namelijk Ikbenzomooi.nl. Een unieke lifestyle webshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind én mama. Van babykleding tot speelgoed, van sieraden tot woonaccessoires, Ikbenzomooi.nl verkoopt het allemaal! Het assortiment is ontzettend breed en wordt wekelijks aangevuld met nieuwe, leuke en hippe producten.


Zoals je ziet op bovenstaande collage is de collectie van Ikbenzomooi.nl echt helemaal van nu. Geheel volgens de laatste trend vind je er ontzettend veel hippe zwart-wit producten, zoals kaartjes met mooie teksten, babykleding en zelfs een zwart-witte tipi tent. Hoe gaaf is dat!

Personal Update: hoe gaat het nu in Rotterdam?


Het is nog maar twee maanden geleden dat wij zijn verhuisd, maar het voelt alsof het al veel langer geleden is. Alles is zo snel gegaan, een week nadat we in Rotterdam gingen wonen was ik al aan het werk in mijn nieuwe baan en ging Dévi al naar zijn nieuwe school. En aangezien wij in een vertrouwde omgeving zijn gaan wonen, waar wij ook al eerder hebben gewoond, voelt het alsof we nooit zijn weggeweest :)

Last Minute Moederdagtip: Lucardi Silver & Diamond Collection (met leuke kortingscode!)*

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer zover, Moederdag. Komende zondag 10 mei worden er weer vele moeders heerlijk verwend met een ontbijtje op bed en prachtige (zelfgemaakte) cadeautjes. En mocht jij nog op zoek zijn naar een mooi cadeau voor jouw moeder, dan heb ik nog een leuke Last Minute Moederdagtip voor jou!

Bij Lucardi hebben ze namelijk hét perfecte moederdagcadeau: de nieuwe Silver & Diamond Collection. Prachtige zilveren sieraden met als finishing touch: één of meerdere fonkelende diamanten. Je kunt nu een echte diamanten ring cadeau geven voor een heel klein prijsje. De collectie is nu namelijk al verkrijgbaar vanaf € 29,99!

  


Kiki 1 jaar online, wat vliegt de tijd!

Het is nu exact 1 jaar geleden dat Speelgoed Kiki haar webshop live ging. Een spannend avontuur dat zij zeker graag verder voortzetten. Maar wat gebeurde er zoal het afgelopen jaar?


De eerste bestellingen: met vallen en opstaan
Als Belgische webshop krijg je ook wel eens een bestelling vanuit Nederland. Op zich geen probleem, de afspraken met B-post waren gemaakt. Maar ze zagen 1 ding over het hoofd: in Nederland staan er na elke postcode ook nog 2 letters, met terugkerende pakjes tot gevolg. Maar ze leren snel en de pakjes naar Nederland komen nu dus perfect aan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...